Start verkoop kaarten

Na maanden van voorbereiding is het dan zover. We hebben nog een paar weken om de puntjes op de ï te zetten. Er zijn ruim 70 vrijwilligers die meewerken aan deze productie. Iedereen is enthousiast en er wordt ontzettend veel werk verzet. Het podium is nagenoeg af. Het koor oefent nog wekelijks, de kleding is vastgesteld. De acteurs kennen hun tekst en de doorloop van de gehele musical geeft kippevel. Nu zien we alles bij elkaar komen. De band heeft ondertussen de muziek ook in kunnen studeren, er is al een video opname gemaakt, kap en grime zijn bepaald en er is zelf een choreagrafie gemaakt voor in de musical.

Op 2 april start de verkoop van kaarten. Zie voor meer informatie www.musicalgorredijk.nl onder Contact -> Kaartverkoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.